Aukland.
Door: johanne
Blijf op de hoogte en volg John & Johanne
09 Maart 2007 | Nieuw Zeeland, Wellington
Jammer genoeg nodigde hij ons niet uit voor een ritje, dus hebben we de ferry terug weer genomen. Je kon ook nog naar een prachtig eiland, allemaal voor de pas van 11 dollar, maar John had het varen wel weer gehad. Was weer helemaal zeeziek geworden. We zijn toen maar lekker op een terras aan de haven gaan zitten. Het deed ons denken aan de haven van Scheveningen en hoe we daar vaak met Nienke en de anderen heel veel keren gezeten hebben. Een lekker glaasje witte wijn voor mij en een pils voor John en de zeeziekte was gauw verdwenen.
We hebben vandaag grote schoonmaak in de camper gehouden en onze koffers gepakt. De Britzcamper staat nu te glanzen en op de volgende eigenaar te wachten. Wij gaan naar Australie. Het is weer prachtig weer, 30 graden. Benieuwd wat ons daar te wachten staat. Wij kunnen allen dit land zeer aanbevelen, alleen geen 4 weken maar minstens 6.
Iedereen heel hartelijk dank voor de leuke reacties op onze site. Benieuwd of we het in Australie ook kunnen bijhouden.
Hier kun je op bijna ieder camping voor een habbekrats de website op. Alleen foto's is nog wel eens moeilijk omdat ze daar niet altijd de gelegenheid voor bieden.
We gaan nu wat eten en dan camper inleveren en om half 5 vliegen naar Melbourne
09 Maart 2007 - 09:12
Stephan Favie:
Een geweldige reis maak jij en John.Geniet er van. Hier gaat alles goed. Ik mag per 1 april weer in het team komen.Met een aantal clienten van jou heb ik contact gehad. Ik zorg ervoor dat ze goed geholpen worden.De groeten van al die clienten.Ze missen je wel. Ik trouwens ook als fijne collega. Angela is met zwangerschapsverlof en Ester volgt binnen kort. Joukje is weer terug bij het IMW. Ze zit in het pas gestarte bemoeizorg-team en heeft haar werkkamer samen met Jos T. bij ons op de afdeling. Ik zal zo nu en dan weer iets laten weten. groeten, Stephan. -
09 Maart 2007 - 10:53
Carien:
Ik had eerst niet het idee dat Nieuw Zeeland iets voor ons zou zijn, maar nav jullie berichten lijkt het ons erg mooi. Dit weekend stuur ik gewone mail naar jullie. Liefs en geode reis naar Australie.
Liefs voor jullie beidjes van Carien -
10 Maart 2007 - 07:01
Eem:
Veel plezier in Autralie!!!